Joan Verdú, davant del gegant d’Schladming

Torna la Copa del Món de gegant i ho fa a Schladming, cita que acull a milers d’aficionats a la icònica pista austríaca (dimarts, a l'eslàlom masculí, 40.000 persones per veure-ho). Una cursa a la que Joan Verdú arriba amb tota l’energia per lluitar per l’objectiu d’estar entre els millors i mantenir intactes, d’aquesta manera, les opcions d’estar en les finals de la Copa del Món de Soldeu al mes de març. Avui a la tarda, l'andorrà sortirà amb el dorsal 27.

Després de la caiguda d’Adelboden i de les dues dotzenes posicions d’Alta Badia, Verdú arriba ara amb ganes d’estar novament als punts. Joan Verdú arriba a aquesta fita amb 44 punts de Copa del Món i en la 22ª posició, i continua per això en la seva lluita per estar en les finals de la Copa del Món que acollirà Soldeu el pròxim mes de març. 

Cursa nocturna

La carrera a Schladming té la particularitat que serà nocturna. La primera mànega està prevista a les 17:45h i la segona a les 20:45h. La pista està preparada i en condicions, i més després de les nevades dels últims dies i la previsió d’una bona meteorologia per les hores de cursa.

La cita amb Schladming arriba en substitució de Garmisch, que estava prevista per al cap de setmana però que, finalment, es va suspendre i canviar per la prova austríaca.

FOTO: Agence Zoom