Roger Puig, 8è al supergegant dels Mundials millorant el 10è lloc de Lillehammer

Avui, per fi, s’ha pogut competir als Campionats del Món de para alpí que es celebren a l’estació d’Espot. Roger Puig ha format part del supergegant, cursa en què ha acabat en un magnífic 8è lloc i el primer de la seva categoria 9.2.

Puig ha fet una molt bona cursa que li ha permès entrar al top10 mundial i a més consolidar-se com el millor en la seva categoria. L’andorrà ha millorat la seva millor posició en uns Mundials en aquesta disciplina: al 2022, a Lillehammer, Puig va acabar 10è.

Demà la competició continua i ho farà amb la supercombinada. El nou calendari després de les modificacions pel mal temps dels últims dies deixa per al dimecres l’entrenament de descens i també la cursa de descens.

Roger Puig, esquiador: “Avui molt bona cursa, estic molt content de la cursa. Per fi s’ha pogut córrer, un dia sense vent, amb sol, típic d’Espot, fantàstic. 8ª posició, millorant el resultat dels Mundials de l’any passat, i també primer de la meva categoria, del 9.2, i estic molt content. A veure demà en la supercombinada, si podem igualar o millorar aquesta posició”.