Medina, out quan estava fent un bon esquí al gegant dels Mundials júniors

Després de les curses de velocitat, els Campionats del Món júnior acollien avui el gegant femení amb la presència d’Íria Medina. L’andorrana no ha pogut completar la segona mànega.

Medina marcava el 27è crono en la primera mànega amb un +2.80 de cara a la segona mànega. A la segona baixada, se situava amb el 19è temps al primer intermig, i 17ª al segon, però no podia finalitzar la cursa just després.

El tècnic Josh Alayrach ha destacat la bona cursa de Medina a la primera mànega, “una molt bona mànega, 12ª al primer parcial, després comet un error que li fa perdre una mica de línia i després es mostra una mica més tímida, que no acaba d’empènyer del tot, i la fa entrar 27 però demostrant un esquí que és capaç d’estar a prop de les millors, molt a prop del top 15”. A la segona mànega, l’equip tenia clar que Medina “havia de provar-ho”, així que s’hi ha llençat “a mort a un traçat molt complicat que havia gelat moltíssim i amb poca velocitat, i buscant una línia de mes ha caigut”. “No ha pagat”, ha dit Alayrach, que en qualsevol estava satisfet amb el que ha proposat l’esquiadora andorrana: “Estic molt content per ella perquè cada vegada es demostra a ella mateixa que pot estar entre les millors. Hem de seguir poc a poc, treballant pel futur”.

Ara els Mundials continuen amb la presència de Carla Mijares, el pròxim dimarts 24 a la cursa d’eslàlom.

FOTO: GEPA