Bronzes per a Max Black i Júlia Rodríguez en SL en la 3ª jornada del Borrrufa

Dues medalles i un total de quatre podis per a la delegació andorrana en la tercera jornada del Borrufa. Max Black i Júlia Rodríguez es fan amb el bronze en SL U14 i GS U16, respectivament.

La delegació andorrana ha sumat dues noves medalles i un total de quatre podis més en la tercera jornada del Trofeu Borrufa, en la qual l’acció ha tornat a les pistes Les Canals i la Portella del Mig d’Ordino Arcalís. Les dues mànegues s’han disputat sota condicions molt diferents, amb unes primeres mànegues marcades per les nevades i unes segones amb un cel ben clar. Els vencedors i vencedores d’aquesta jornada han estat de nacionalitats molt diverses, la qual cosa ha conformat uns podis de colors ben variats.

En la modalitat d’eslàlom U14 masculina, l’andorrà Max Black s’ha penjat la medalla de bronze i ha pujat al podi amb la tercera posició darrere de l’espanyol Pepe Bertran, que s’ha proclamat vencedor amb un registre d’1’12”68, i del representant de Bòsnia i Hercegovina Anur Mehic, que ha resultat segon. El també andorrà Àlex Comellas s’ha quedat a les portes del podi aconseguint la sisena plaça.

En la categoria femenina SL U14, l’or ha estat per a la britànica Alice Bond amb una marca d’1’15”66, la plata se l’ha penjada la representant brasilera Emili Magnani i el bronze ha recaigut en la francesa Perrine Heintzemann. Etna Pou ha acabat quarta aconseguint així un podi més per a la delegació tricolor.

En l’eslàlom gegant U16, Júlia Rodríguez ha sumat una altra medalla de bronze per Andorra en acabar en la tercera posició de la categoria femenina. La vencedora ha estat l’holandesa Maren Manouk –que també va guanyar dilluns l’eslàlom U16– amb un registre d’1’59”56, i segona ha resultat la romanesa Heidi Elena Draghia Skye. L’andorrana Mar Gardella ha pujat al podi aconseguint fer-se amb la cinquena plaça i Candela Mortes ha entrat en el Top-10 amb la desena posició.

Finalment, l’espanyol Luken Garitano s’ha emportat la prova de GS U16 masculina, per davant de David Janda, representant de Txèquia, que ha quedat en segon lloc, i de l’holandès Laurens Kalf que ha acabat tercer. En aquesta categoria, Jan Visa ha estat el millor classificat entre els andorrans amb el vuitè lloc. 

Demà, el programa del Borrufa portarà un gegant U14 a les Canals i eslàlom U16 a la Portella del mig. Ja a la tarda, com cada jornada, lliurament de premis.