Roger Puig disputarà totes les curses dels Mundials d’Espot 

Amb el bon sabor de boca que va deixar l’última estada de Copa del Món a Veysonnaz, Roger Puig fa front des d’aquest mateix dijous a una de les fites de la temporada. Espot (Espanya) acull els Campionats del Món de para alpí. L’andorrà disputarà totes les curses.

L’equip va arribar ahir dimarts a Espot per poder formar part avui de l’entrenament d’esquí lliure a l’estació. Ja demà dijous serà el torn de la velocitat, amb el primer entrenament de descens, que viurà una segona sessió el divendres 20, dia que, per cert, també tindrà lloc la cerimònia d’inauguració.

La primera cursa, doncs, serà el dissabte 21 amb el descens. El diumenge es correrà el supergegant, mentre que el dilluns serà dia de descans.

A partir del dimarts entraran en escena les disciplines de tècnica, primer amb la combinada del mateix dimarts. Ja el dijous serà el moment del gegant, mentre que el divendres Puig disputarà l’eslàlom i, com a última cursa, el diumenge el paral·lel.

Objectius

Els objectius per a aquests Mundials són, inicialment, acostar-se als resultats del passat Mundial a Lillehammer -es va celebrar l’any passat en ser desplaçat per la pandèmia-, que és estar en top10 en totes les disciplines de velocitat (descens, supergegant i supercombinada), mentre que en eslàlom la idea és entrar també al top10, i en gegant al top15.