Lucas Pagès, 14è al segon sprint FIS de Bardonecchia

 L’esquiador de telemark, Lucas Pagès, ha disputat avui la segona cursa FIS de l’estació italiana de Bardonecchia. L’andorrà ha estat 14è.

Avui Lucas Pagès ha finalitzat 14`amb 2.42.10. L’andorrà no ha acabat satisfet de la seva cursa, però ha manifestat la importància de l’experiència que ha sumat en aquests dos dies de competició. Avui el guanyador ha estat el suís Bastien Dayer.

Com és l’sprint clàssic?

L’andorrà disputarà les dues curses d’sprint clàssic. L’sprint clàssic és una cursa que consisteix en una baixada de gegant, a meitat de gegant hi ha un salt, amb el qual s’ha d’arribar a una línia marcada, i al final hi ha un gir de 360ª més un skating. Tant al salt com als girs s’ha de fer ús de la tècnica del telemark. En total, solen ser carreres d’entre un minut i un minut i mig, amb penalitzacions de temps si no es compleixen certs requisits, com aterrar a la línia del salt (3 segons) o no aterrar amb telemark (1 segon).

Després, Copa del Món al febrer

Després d’aquest cap de setmana, l’andorrà correrà a la Copa del Món de Les Contamines (França), el 2 i 3 de febrer, mentre que l’11 i 12 disputarà dues FIS a Kvitfjell, a Noruega, on del 16 al 18 tindrà altra cita amb la Copa del Món, en aquest cas a Aal.