Roger Puig se supera amb la 5ª posició a l’eslàlom de la Copa del Món de Veysonnaz

Després de dues vuitenes posicions als gegants de la Copa del Món de Veysonnaz (Suïssa), avui Roger Puig s’ha tornat a superar. Aquesta vegada ha estat a l’eslàlom WC: l’andorrà ha estat 5è, igualant el seu millor resultat en la disciplina (Leogang, 2021), i assoleix el seu segon top5 de la seva carrera esportiva.

Ha estat una setmana de Copa del Món molt profitosa per a Roger Puig, que ha aconseguit estar al top 10 en les tres curses que ha completat, i avui, a més, ha estat en el top5 en l’eslàlom. L’andorrà, que avui ha sumat per tant altres 45 punts en Copa del Món, ha fet el 5è temps i ha aconseguit superar l’objectiu d’estar al top7 que s’havia marcat l’equip.

Avui primer ha estat el suís Robin Cuche, seguit pel nord-americà Thomas Charles Walsh i el francès Jordan Broisin. Quart ha estat el també francès Jules Segers, i cinquè l’andorrà Roger Puig. Per darrera han acabat corredors com el francès Oscar Burnham, els nord-americans Andrew Haraghey o Patrick Halgren, l’italià Davide Bendotti o l’austríac Manuel Rachbauer.

Roger Puig, esquiador: “Súper contents amb el resultat d’avui. La primera mànega ha estat bona però li faltava una mica de push... aquesta segona ha estat amb una mica més de push, sense gaires errors, i hem aconseguit el cinquè temps de mànega que ens ha col·locat en la 5ª posició. Així que molt bon resultat. Un altre cop cinquens de mànega, el millor resultat de la carrera esportiva, així que súper contents. Respecte als altres corredors, estic content perquè en aquesta carrera hem quedat més a prop que mai”.

Pol Aguilà, entrenador: “Estem bastant contents d’aquesta setmana perquè hem aconseguit el millor resultat de gegant per doble partida, i el millor resultat d’eslàlom, encara que ja ho havíem fet. Hem assolit el nostre objectiu de fer dos top7 a la Copa del Món, i estem al gener, així que estem bastant contents. La cosa més bona de totes és que encara no hem aconseguit fer dues mànegues al nostre màxim nivell, i tot i així ens estem apropant cada cop més a aquest top5, que és on ens volem establir”.