Roger Puig torna a aconseguir la 8ª a un altre gegant de la Copa del Món de Veysonnaz

Segona jornada de gegant en què Roger Puig ha assolit una nova 8ª posició. El gegant de la Copa del Món de Veysonnaz (Suïssa) havia de ser una prova de foc per a l’andorrà, que buscava el top15 en la disciplina, però els dos últims dies ha aconseguit no només entrar entre els deu millors, sinó ser 8è en les dues curses.

Si ahir era 8è, avui Puig ha repetit posició després d’una primera mànega en què ha patit dificultats que l’han portat a fer el 10è crono. Després, a la segona mànega, ha aconseguit projectar un millor esquí per millorar posicions. Amb el 7è temps de la mànega, ha assolit la 8ª posició final en la cursa.

Demà, jornada de descans a aquesta Copa del Món que continuarà el dissabte amb l’eslàlom que tancarà la cita de Veysonnaz.

Roger Puig, esquiador: “Un altre top10 quan l’objectiu inicial era el top15 en gegant. Estem molt contents dels resultats aquí a la Copa del Món de Veysonnaz. Avui una primera mànega que podia haver sigut millor, m’envia a la 10ª, però una millor segona en què he fet el 7è temps i he pogut remuntar fins la 8ª posició. Així que molt contents amb el resultat final”.