Roger Puig assoleix el seu millor resultat en gegant: 8è la Copa del Món de Veysonnaz

La Copa del Món de Veysonnaz (Suïssa) en para alpí ha deixat avui el millor resultat possible per a Roger Puig, que ha assolit la 8ª posició al gegant, la qual cosa significa el seu millor resultat de sempre en aquesta disciplina i el segon millor resultat de la temporada en la Copa del Món, després de la 7ª posició que va aconseguir a l’eslàlom WC de St. Moritz.

Després de la decepció del dia anterior en no poder finalitzar el primer gegant, avui sí Roger Puig ha aconseguit demostrar el seu alt nivell amb la 8ª posició al segon gegant d’aquesta cita de la Copa del Món, a més fent el 7è temps a la segona mànega. Puig ha finalitzat amb 2.06.76, per davant de corredors italians, nord-americans, noruecs i austríacs. 

El guanyador avui ha estat el suís Robin Cuche (2.00.72), seguit pel francès Arthur Bauchet i l’austríac Markus Salcher.

Demà hi havia jornada de descans a Veysonnaz, però donades les previsions del temps l’organització ha reprogramat per a demà un gegant, mentre que el divendres serà jornada de descans i, ja el dissabte l’eslàlom.

Roger Puig, esquiador: “Molt content per aquest resultat, perquè ha estat el meu millor resultat de la meva carrera esportiva en gegant, i el segon millor d’aquest any, perquè vaig fer un setè a l’eslàlom de St. Moritz. Aquesta pista és molt tècnica, sort que portem uns quants anys venint i ens la coneixem. És per aquest motiu que he pogut aprofitar bé els canvis de rasant d’aquesta pista, que no para de ser molt irregular, amb contrapendents i de tot. La valoració és molt bona. Si a Andorra no neva, aquí neva massa i està massa tova la neu, però és el que hi ha, i ara endavant per les següents competicions”.