Els EEBE U19 tanquen el bloc de gegant amb millores de punts

L’equip EEBE U19 ha estat aquests últims dies treballant un bloc de gegant amb entrenaments a les estacions de Dobbiaco i Passo Furcia i amb unes últimes carreres a Alleghe que han deixat molt bon sabor de boca amb una gran nombre de millores de punts FIS per als membres de l’equip, a més del podi d’Eric Ebri al primer gegant italià, quan va ser segon.

Pirmin Estruga ha confirmat 77,13 punts, quan actualment en té 96,38; Marc Fernandez igualment ha confirmat 72,54 punts (té 77,1 a l’última llista de la FIS) i continua agafant confiança i rodatge des de la lesió del lligament creuat anterior que va patir la temporada passada, segons ha explicat el responsable del grup U10, Nico Belcredi. Per la seva part, Nico Piccino confirmava també 116,68 punts (té 134), i Eric Ebri feia el mateix amb 63,94 punts. (té 81,6) i, a més, d’assolit novament una meritòria segona posició.

Nico Belcredi, responsable EEBE: “Hem acabat el bloc de gegant amb 5 dies d'entrenament entre Dobbiaco i Passo Furcia sumant volum en condicions variades i amb perfils de pista molt interessants. Els nois continuen progressant i millorant el seu rendiment pas a pas. Tanquem l'estada de tres setmanes a les Dolomites amb dos gegants a Alleghe amb millora de punts per la major part de l'equip en una pista exigent on confirmen la bona dinàmica que estem portant”.