Roger Puig acaba 9è al segon supergegant de la Copa del Món d’Steinach

Avui la Copa del Món de Steinach (Àustria) ha viscut un nou top10 de Roger Puig, en aquest cas el 10è de la seva carrera esportiva. Avui ha estat 9è al supergegant d’aquesta WC.

Roger Puig ha finalitzat avui novament entre els millors, 9è en aquesta ocasió, el que suposa sumar altres 29 punts de Copa del Món per a ell. Puig ha marcat 1.07.03, a 4.73 del millor temps, del francès Arthur Bauchet (1.02.30), mentre que la 7ª posició s’ha quedat a només 0.03 d’ell.

Amb aquesta carrera, l’andorrà ja en suma 109 punts en la general de la Copa del Món, situat a la 14ª posició de l’overall. En supergegant, la cursa que ha protagonitzat aquests dos últims dies amb sengles top10, es troba el 9è classificat en Copa del Món, mentre que en eslàlom és 12è i en gegant 14è.

Roger Puig, esquiador: “Avui una bona cursa. Ha estat una cursa neta, millor que la d’ahir. Llàstima que al final m’he posat nerviós i he començat a ser una mica brut i a fer errors que m’han fet perdre una mica de temps. Però el resultat final és millor que ahir. Estem bastant consolidats dins del top ten. Ha estat un dels meus millors resultats en supergegant en la meva carrera esportiva i estic molt, molt a prop dels de davant. Tant a prop que he estat a una centèsima del 8è i a tres centèsimes del 7è. Si no hagués comès aquests errors potser hagués guanyat algunes posicions, però això sempre pot passar en l’esquí, així que al final és el que hi ha. Al final, l’esquí corria moltíssim, que en velocitat té molta importància la figura de l’skiman i aquesta pista on el principi i el final és pla, ha estat molt bo tenir uns bons esquís”. 

Pol Aguilà, entrenador: “Aquest segon bloc de curses està anant bé. Ens estem movent dins dels objectius, però sí que és cert que tant ahir com avui el Roger no ha tret l’esquí que vaig veure a Pitztal. Ahir va fer una carrera bona però podia haver arriscat molt més i podia haver estat més fi, la qual cosa ens va deixar en una 10ª posició. Avui ha enfocat la carrera amb moltes més ganes d’atacar i això l’ha portat a cometre algun que altre error. Llavors, hem d’optimitzar aquests dos extrems per començar a buscar el top5, que és el nostre objectiu”.