Mijares 4ª i Medina 8ª i millora de punts FIS a l’eslàlom de Pampeago

L’equip femení de la FAE continua millorant el seu esquí en competició. Avui Carla Mijares i Íria Medina han competit a l’eslàlom FIS de Pampeago (Itàlia), on Mijares ha estat quarta i Medina vuitena, aquesta última amb lleugera millora de punts FIS.

Nou doble top10 per a l’equip femení, amb Carla Mijares avui quarta amb +0.67 i a només 0.02 del podi que avui ha tancat la luxemburguesa Gwyneth Ten Raa. A més, Mijares ha guanyat la segona mànega amb 49.06, el millor temps, just per davant de Medina, que ha assolit el segon millor crono en aquesta segona mànega. A la primera mànega, Mijares havia estat 7ª amb +1.19, mentre que Medina es deixava un +1.78. 

Al final, la segona mànega ha estat molt bona per a les dues, que han remuntat fins a la quarta posició Mijares i la vuitena per a Medina, que en la segona marcava +0.21 respecte a la millor, que era Mijares. Medina ha finalitzat vuitena amb +1.66 respecte a la vencedora, que ha estat la italiana Petra Unterholzner, amb 1.37.53.

Mijares s’ha quedat a prop dels punts FIS, ja que avui ha fet 42.19, quan en té 39.50, mentre que Medina els millora lleugerament, perquè tenia 50.79 i avui ha marcat 48.18.

Demà es disputa un segon eslàlom a la mateixa estació.

Josh Alayrach, entrenador: “Portem bastants dies fent una bona feina entrenant. Tenim un objectiu clar, que és treballar en aquesta línia en profunditat, i elles estan complint. Potser no són les condicions més adequades per anar ràpid, perquè està molt tou, però bé. A la primera s’adormen una mica, a la Carla li falta intensitat i la Íria fa molt camí, és molt rodona, i acaben sense cap error, però a bastant distància. Al final, però, estan fent molt bé la seva feina i a la segona han agafat més riscos, han agafat més intensitat, s’ho creuen més i, tot i que no són dues mànegues perfectes i estem lluny del nivell que estem trobant en l’entrenament, sí que cada cop s’ho creuen més, guanyen en confiança i aquests resultats d’aquestes mànegues així ja ens demostren que el nivell que tenim és molt potent. Així doncs, estem contents i ens dona confiança per demà atacar el triple”.