Roger Puig 7è al primer eslàlom de la Copa del Món de St. Moritz, el seu segon millor resultat WC de sempre

Després del gegant d’ahir, avui ha continuat la Copa del Món de para alpí a St. Moritz amb el primer dels tres eslàloms programats. L’andorrà Roger Puig avui ha estat 7è, el que suposa el seu 8è top10 en Copa del Món.

Puig ha estat lluitant entre els millors, a més a una jornada amb molt dolentes condicions del temps amb molt boira i neu. De la seva cursa ha destacat la segona mànega, on ha fet el cinquè crono de la baixada. Aquest resultat com a 7è classificat final suposa el seu 8è top10 en la WC, però a més a més el seu segon millor resultat en eslàlom, després de la 5ª posició que va aconseguir a Leogang (Àustria).

Puig suma 38 punts de Copa del Món a la cursa d’avui, que se sumen als 18 que va assolir ahir al gegant.

Demà es disputa un segon eslàlom d’aquesta WC de St. Moritz.

Roger Puig, esquiador: “Molt content per la cursa d’avui, amb unes condicions molt dures, amb molta boira i neu. Al final ha sortit la neu dura de sota i hem fet un bon resultat després d’una primera mànega acceptable, sí una mica passiva, però una segona molt millor, amb el 5è temps de mànega. Al final he quedat 7è i és un molt bon resultat, el meu segon millor resultat de la meva carrera esportiva i complert parcialment l’objectiu de la temporada, que és top7 en la Copa del Món. Ja em portem un, així que estic molt content pel dia d’avui”.