Bons resultats dels U19 de l’EEBE al primer bloc d’eslàlom

L’equip U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) ha tancat aquesta setmana a Itàlia un primer bloc de curses amb bons resultats a les curses NJC i NJR a Pichl, Passo Furcia i Monte Croce, on s’han donat penalitats d’entre 30 i 40 punts FIS.

Els joves esquiadors han format part de diverses curses al llarg dels últims dies en què han traslladat a sobre la neu tot el que s’ha estat treballant els últims mesos. Es tractava d’un primer contacte de competició per tal d’aprofundir en diversos aspectes, establir millores i polir detalls per a la millora individual i conjunta de tots els esportistes.

Segons ha explicat Nico Belcredi, responsable del grup EEBE sub18, s’han assolit diverses millores de punts, com les d’Enzo Fuentes -baixa dels 100 punts FIS-, Pirmin Estruga -confirma els 70 punts- o Eric Esbri -segon U18 a l’eslàlom de Passo Furcia, amb 39 de penalitat i 71 punts FIS per a ell, quan en tenia 82-, i també resultats en cursa que ha deixat els esquiadors de l’EEBE prop dels seus millors punts en la majoria dels casos. 

“Ens trobem fent curses a una de las zones amb més quantitat i qualitat de participants”, ha explicat Belcredi. “Segurament el nivell més alt d’Europa a nivell Junior es troba en aquesta zona. Són curses amb traçats i pistes exigents. Per tant aquests resultats tenen molt valor. A partir d’ara tornarem als entrenaments, centrant-nos en la disciplina de gegant”, ha dit.