Roger Puig assoleix l’objectiu d’estar al top15 al gegant de Copa del Món de St. Moritz

Avui s’ha disputat la primera de les quatre carreres programades per a la Copa del Món de para alpí de St. Moritz (Suïssa), que compta amb la presència de Roger Puig. L’andorrà ha estat avui 14è a l’únic gegant WC que acull la cita suïssa. És el millor resultat de l’esquiador andorrà en gegant al circuit mundial i Jocs Paralímpics, que a més compleix amb l’objectiu d’entrar entre els 15 millors a aquesta disciplina en Copa del Món.

Puig ha marcat un crono de 2.13.94, a 10.50 del guanyador, el francès Arthur Bauchet, que s’ha imposat amb 2.03.44. A la primera mànega, l’andorrà ha comés algunes errades que l’han pesat al final de la baixada. A la segona mànega, Puig ha assolit l’11è millor temps, situant-se més a prop dels seus rivals. 

Aquest resultat compleix amb l’objectiu de l’equip, que és que Roger Puig sigui dins del top15 de la Copa del Món a la disciplina de gegant. 

Els pròxims tres dies la competició de Copa del Món se centrarà en la modalitat d’eslàlom.

Roger Puig, esquiador: “Aquesta cursa al final ha sortit molt bé. Ha estat molt lluitada. La primera mànega ha estat més difícil, amb algunes errades que m’han enviat darrera. La segona ha estat molt millor, no ha estat perfecta, està clar, però 11è temps de mànega per acabar a la 14ª posició. Primer tot15 en gegant de Copa del Món, que ja era un objectiu perquè el gegant és potser la disciplina que em costa més”.

Pol Aguilà, entrenador: “Cursa lluitada. La primera mànega no ha sigut una bona mànega. Hem comés moltes errades i hem baixat una mica passius i això ens ha penalitzat en el crono. La segona ha sigut correcta, tampoc ha sigut la mànega de l’any, però el resultat general és un bon resultat. Tenim molt de marge per davant i encara tenim feina a fer. El resultat és esperançador”.