Els equips masculí i femení tanquen un cap de setmana d’eslàloms FIS a Kaabdalis

Després d’obrir la competició ahir dissabte amb un eslàlom FIS a Kaabdalis, avui tant l’equip femení com el masculí han viscut la segona jornada de cursa.

A la cursa femenina, Íria Medina ha finalitzat en la 15ª posició amb 1.44.99, a 6.75 de la guanyadora, la sueca Lisa Nyberg (1.38.24), mentre que Carla Mijares, que se situava 15ª a la primera mànega, no podia completar la segona.

A la cursa masculina, només ha pogut completar les dues mànegues Bartumeu Gabriel. L’andorrà ha estat 31è amb 1.42.42, a 7.31 del guanyador, el búlgar Kamen Zlatkov, que repetia victòria -va vèncer dissabte també- amb 1.35.11. 

No han pogut completar la primera mànega Àxel Esteve i Xavier Cornella, mentre que Àlex Rius no ha fet la segona mànega després de ser 21è a la primera amb +2.13.

Ara tant l’equip femení com masculí continuaran els entrenaments. L’equip femení anirà a Storklinten, mentre que el masculí viatja a Levi (Finlàndia) per preparar les curses FIS de Levi dels dies 26, 27 i 28, amb eslàloms i gegants.