Primer eslàlom per als equips masculí i femení a Kaabdalis

Els equips de tècnica de la FAE, en dones amb Carla Mijares i Íria Medina, i l’entrenador Josh Alayrach, i en homes amb Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella, i els entrenadors Fred Beauviel i Yago Antes, es troben a Kaabdalis (Suècia) on avui han disputat les primeres curses FIS d’eslàlom. 

En homes, Àlex Rius ha estat el més destacat amb la 22ª posició amb un crono de 1.41.18, mentre que Àxel Esteve ha estat 24è amb 1.41.92 i Bartumeu Gabriel 31è amb 1.42.83. Els tres han remuntat posicions en la segona mànega. A la primera, Rius feia el 26è temps, Esteve el 33è i Gabriel el 39è, a una cursa amb una alta participació dels equips continentals, que busquen, de la mateixa manera que els andorrans, iniciar les competicions per agafar el ritme adequat abans de l’inici de les carreres importants de la temporada.

La cursa masculina l’ha guanyat el búlgar Kamen Zlatkov amb un temps d’1.37.17.

Pel que fa a l’eslàlom femení, Carla Mijares no ha pogut completar la segona mànega, quan en la primera havia marcat el tercer millor temps amb +0.83. Per la seva part, Íria Medina ha completat la cursa en la 20ª plaça, amb un temps d’1.51.39, a 9.41 de la guanyadora. Medina havia marcat +3.09 en la primera baixada, i feia +6.37 en la segona, mantenint, això sí, la 20ª posició.

A la carrera femenina ha vençut la sueca Lisa Nyberg, amb 1.41.98.

Demà, l’estació de Kaabdalis torna a acollir dos eslàloms, un masculí i altre femení, amb la presència dels equips andorrans.