Entrenaments a Noruega abans del Blink Festival 

L’equip d’esquí de fons va tenir uns primers dies d’estada a Font Romeu, després a la Rabassa, i des del passat dia 24 de juliol és a Noruega amb Irineu Esteve, Carola Vila i l’espanyol Imanol Rojo. Tots tres continuen amb la preparació de la temporada, que tindrà un primer tast de competició del 3 al 6 d’agost amb les curses de rollerski del Blink Festival.

La localitat noruega de Sadnes espera la competició (una cursa de clàssic i una cronoescalada per als andorrans) i mentrestant els fondistes de la FAE s’entrenen a Tonstad, a la regió de Sirdal, amb sessions de rollerski al circuit i amb tirades llargues.

L’equip espera també l’arribada els pròxims dies de Gina del Rio i Quim Grioche, que també participaran al Blink Festival.

Pendents de les glaceres

La continuació de la pretemporada preveu uns mesos de setembre i octubre amb estades de neu en glaceres, però no es poden concretar les dates ni els llocs exactes perquè tot depèn de les possibles nevades que puguin millorar l’estat de les zones altes del Passo Stelvio, Ramsau o Val Celanes, que serien els llocs escollits per poder entrenar amb bones condicions.