Roger Puig torna a pujar al podi a la Copa d’Europa, ara en gegant

La Copa d’Europa de Veysonnaz (Suïssa) està sent profitosa per a Roger Puig, que si ahir pujava al podi en dues ocasions (supergegant i combinada), avui al gegant ha tornat a repetir una bona actuació que la permès tornar a estar entre els millors, en ser tercer.

A una cursa amb una alta participació, i amb 5 dels top10 del món i medallistes als últims Mundials, la cursa es plantejava molt complicada. Per contra, Puig ha acabat tercer després d’una bona gestió de carrera. A la primera mànega, l’andorrà ha estat 5è empatat amb el quart, el suís Robin Cuche, guanyador ahir a la combinada, mentre que a la segona ha marcat el segon millor crono, el que li ha permès ascendir fins a la tercera posició final. 

El podi ha estat encapçalat pel suís Theo Gmur, segon ha estat el també suís Thomas Phil, mentre que tercer ha finalitzat Puig.

Demà la Copa d’Europa suïssa viurà un segon gegant. Demà passat hi haurà descans, per reprendre la competició amb dues jornades més, dissabte i diumenge, en aquest cas amb sengles eslàloms.