Cande Moreno torna a puntuar al descens de Copa d’Europa en ser 20ª

Avui Cande Moreno ha tornat a entrar en la zona de punts de la Copa d’Europa. En el segon descens d’Orcières-Merlette (França), l’andorrana ha estat 20ª. 

La suïssa Juliana Suter amb 1.24.16 ha estat la més ràpida i la guanyadora, mentre que Moreno ha marcat el 20è temps amb 1.26.29, a 2.13. Així mateix, l’andorrana s’ha quedat a prop dels seus punts FIS (50), ja que avui ha marcat 53.73.

La 20ª posició d’avui atorguen a Cande Moreno altres 11 punts de Copa d’Europa, que sumats als 32 que tenia des d’ahir, en fan un total de 43 per mantenir-se en la 20ª posició de la general provisional de la disciplina de descens.

Ara Cande Moreno torna a Andorra per entrenar durant una setmana, abans de tornar a la competició.

Cande Moreno, esquiadora: “Quan he arribat a baix, sense haver mirat el crono, no estava contenta, perquè he fet una baixada amb moltes errades, que me n’he adonat com estava perdent velocitat, i això m’ha cabrejat una mica. Però, després ho he pensat, i un top20 em fa puntuar un altre cop, i em demostra que segueixo estant allà tot i cometre errors, així que més contenta amb el resultat tot i les errades perquè estem allà”.