Cande Moreno se supera amb la 13ª posició al descens de Copa d’Europa

Avui sí s’ha pogut disputar la primera de les curses de descens de la Copa d’Europa d’Orcières-Merlette (França), on Cande Moreno ha aconseguit el seu millor resultat de sempre en la disciplina. 

Moreno ha estat 13ª al descens d’avui, amb un temps de 1.26.23, a 1.78 de la guanyadora, que ha estat la suïssa Juliana Suter amb 1.24.45. Així mateix, Moreno ha marcat a la cursa 46.03 punts, els quals milloren els seus actuals 50.33.

Amb aquest resultat, l’esquiadora andorrana suma 20 punts de Copa d’Europa, la qual cosa, juntament amb els 12 que va assolir a Val di Fassa al desembre gràcies a la 19ª posició, en fan un total de 32 en la general de la Copa d’Europa de descens, on se situa en la 20ª posició.

El millor resultat en descens

Aquest és el millor resultat de Moreno en la disciplina de descens en Copa d’Europa. Millora les puntuacions que havia assolit aquesta temporada, quan a Val di Fassa al mes de desembre va ser 37ª i 19ª, posició aquesta última que era el seu millor resultat fins a dia d’avui. 

Quarta vegada que puntua en descens EC

Aquesta és la quarta vegada que Cande Moreno puntua en Copa d’Europa de descens en la seva carrera. La primera vegada va ser al desembre del 2018, a Altenmark-Zauchensee (Àustria). 

En la disciplina de supergegant ha puntuat en la competició continental en cinc ocasions al llarg de la seva carrera. La seva millor posició en Copa d’Europa continua sent la 12ª posició que va marcar fa dues temporades al supergegant de Copa d’Europa de St. Moritz.

Cande Moreno, esquiadora: “Estic molt contenta amb el resultat d’avui. Penso que és una carrera que la neu estava molt bé. Demà en tenim una altra, així que estic molt motivada perquè penso que la baixada d’avui no ha sigut perfecta, i això em motiva molt per donar-ho tot demà, corregir aquests petits errors i qui sap si potser fer un millor resultat. Avui he fet el meu millor resultat de descens en Copa d’Europa en tota la meva carrera esportiva, així que estic molt motivada de veure que vaig progressant”.

FOTO: @photoevenement.gillesbaron