Estevez entrena rondes de gegant, físic i start section a Les 2 Alpes

Maeva Estevez ha tancat una nova setmana d’entrenaments a Les 2 Alpes. La rider andorrana ha estat completant un nou bloc de sessions de neu, alternades amb físic, per tal de continuar amb la preparació de la pròxima temporada.

Estevez, juntament amb l’equip de França de boardercross, va estar la setmana passada a Les 2 Alpes entrenant durant uns dies marcats, això sí, pel mal temps. La calor ha deixat la glacera en unes condicions de neu tova, tot i que l'equip es va poder adaptar “prou bé”, segons ha explicat Estevez. “Va haver un dia amb molt vent, i sort que estava l'start section resguardada del vent i vam poder entrenar sense problemes”, ha dit l’andorrana. 

De fet, al dia següent va ploure i l’equip al complet no va pujar a l’estació i va realitzar una sessió de pumptrack –“el treball és molt similar”, segons Estevez¬-, combinat amb sessió de físic.

Això sí, també va haver jornades amb bon temps, amb sessions “de gegant, tot i que més aviat de super, per entrenar la velocitat", amb varis al mateix temps i agafant cronos. També es van fer diverses sessions d'start section. "Va ser bastant profitós”, ha dit la rider de la FAE, que ha confirmat que ja té el material tancat i que, per tant, “no cal fer més testos". 

Aquesta setmana, l’equip tornarà a Les 2 Alpes per continuar amb els entrenaments.