La FAE signa un acord de patrocini amb AutoFactoria

 

La Federació Andorrana d’Esquí continua treballant per aconseguir el major suport possible per a totes les seves seccions. Avui s’ha signat una nova col·laboració, amb l’acord de patrocini amb l’empresa AutoFactoria (filial andorrana Caropticom), situada a Andorra la Vella.

A l’acte han assistit els CEOs d’AutoFactoria, Ada Amengual i Olivier Amengual, el president de la FAE, Josep Pintat, i el gerent de la FAE, Carles Visa. Així mateix, el director de la secció d’alpí, Max Tissot, n’ha format part via telemàtica.

L’acord signat entre la FAE i AutoFactoria és per un any. El president de la FAE, Josep Pintat, ha manifestat el seu agraïment a AutoFactoria, “més encara quan la situació actual és tan complicada”. La intenció de les dues parts és anar any a any i poder ampliar la col·laboració en el futur. “Esperem que sigui per molts anys”, ha expressat Visa, després que tant Ada com Olivier Amengual es mostressin molt satisfets de poder formar part del projecte de la secció d’alpí i de la FAE, amb la qual comparteixen valors similars, segons han explicat. “Formen ja part de la nostra família”, ha dit Visa.

L’acte s’ha tancat amb la signatura del conveni de col·laboració entre les dues parts.