CANDIDATURA CAMPIONATS DEL MÓN D’ESQUÍ ALPÍ ANDORRA 2029

EL MÓN ENS MIRA MÉS QUE MAI

 

El Principat d’Andorra, amb prop de 300 km esquiables en pistes, és avui en dia un referent internacional com a destinació de neu, amb més de 2,4 milions de dies d’esquí venuts. A l’oferta dels camps de neu del país s’hi sumen el comerç, el termalisme, l’oci, la gastronomia i una posició estratègica al cor dels Pirineus, entre d’altres, que fan d’Andorra una destinació turística amb una oferta exclusiva i de qualitat molt atractiva per a tots els visitants d’arreu del món.

El domini esquiable de Grandvalira Andorra ha estat seu de diversos esdeveniments esportius de primeríssim nivell en els darrers anys en les modalitats d’esquí alpí, quilòmetre llançat i freestyle.

Després de l’èxit organitzatiu de les Copes del Món d’esquí alpí del 2012 i el 2016 i de les Finals de la Copa del Món del 2019, Andorra tornarà a ser l’epicentre organitzant novament unes Finals de Copa del Món del 13 al 19 de març 2023.

El llegat esportiu que s'ha anat construint al llarg dels anys ha permès que el Principat d’Andorra afronti el repte de presentar-se com a seu d’una candidatura per a acollir els Campionats del Món d'esquí alpí l'any 2029.

Per primer cop a la història, Andorra té l'oportunitat d'optar amb garanties a la celebració d'un dels esdeveniments esportius de més prestigi del món. Aquesta aposta de país neix fruit de l'èxit organitzatiu i el reconeixement assolit al llarg de diversos anys en l'àmbit de l'esquí alpí.

Una voluntat conjunta i unànime en l’àmbit nacional que representa una oportunitat excel·lent de projecció internacional per al nostre país i l’obertura de possibles nous mercats.

Somiar en gran ens fa grans com a país!

 

ELS VALORS

Passió en tot el que fem

Aposta per un model de negoci basat en la innovació dins el sector de la neu al país i als Pirineus

Garantia de sostenibilitat en tots els projectes que duem a terme

Foment de la inclusió i l’accessibilitat de diferents col·lectius perquè puguin participar i gaudir dels esports de neu en igualtat de condicions

Responsabilitat i preservació del nostre entorn natural

Promoció de la col·laboració entre els equips de l’organització

Cerca continuada de l’excel·lència en els serveis i els productes que posem a disposició dels nostres clients

 

QUÈ REPRESENTEN ELS MUNDIALS EN XIFRES

2 setmanes de competició 
750 atletes de més de 70 països
Equip humà de més de 500 voluntaris
+ de 1.000 periodistes acreditats
Retransmissió a més de 100 TV en directe
7 disciplines (DH, SG, GS, SL, AC, ATE, PAR) amb 13 curses

 

+ info: www.andorra2029.com