Bartumeu Gabriel acaba 2n a Espot i millora punts FIS, com Cornella i Àlvarez

 

Si ahir va ser una jornada profitosa de resultats i punts FIS per a l’equip nacional i els corredors EEBE, avui ha estat un dia similar, amb el podi de Bartumeu Gabriel, segon al gegant d’Espot, i millora de punts. També Xavi Cornella ha confirmat punts i també els ha rebaixat Aritz Àlvarez.

Gabriel ha aconseguit la segona posició al gegant d’avui que tancava els dies de competició a Espot. L’andorrà ha marcat 2.01.04, a 0.64 del guanyador, l’espanyol Albert Ortega, que s’ha imposat amb 2.00.40. Gabriel havia marcat el tercer millor temps a la primera mànega, mentre que a la segona feia el millor registre, la qual cosa li permetia finalitzar segon. Així mateix, l’andorrà ha marcat 36.70 punts FIS, el que suposa per a ell millorar punts FIS, ja que tenia 43.51 en l’última llista publicada.

Per la seva part, Xavi Cornella ha confirmat punts amb els 60.56 que tenia avui. L’andorrà, que ha finalitzat 12è amb 2.03.92, ha acabat a 3.52 del guanyador en una cursa en què a la primera mànega se situava quart, però a la segona cometia una errada que el deixava amb el 24è temps parcial. Amb tot, aguantava per finalitzar 12è i marcat els 60.56 punts, que juntament amb els 57 que va marcar fa uns dies en gegant, confirmen una millora respecte als actuals 60.86 de l’última llista de la FIS.

Per part de l’equip EEBE, la bona notícia ha estat Aritz Àlvarez. L’andorrà ha fet el seu millor resultat en gegant: 3r U18, 76.29 punts FIS i 20è en carrera a 5.36 del guanyador. Àlvarez, amb la cursa d’avui, millora els seus actuals 95.24 punts FIS amb els 76.29 que ha assolit.

Avui han finalitzat també els andorrans Leandre Parsoire (42è), Glenn Hernandis (44è), Carles Soler (47è) i Ventura Sancho (57è).

De la resta de corredors, Ty Acosta no ha pogut completar la segona mànega, quan a la primera era el 13è temps, mentre que han quedat fora a la primera Àxel Esteve, Àlex Rius, Joel Fonseca, Cerbi Gil, Iu Escabrós, Jaume Núñez, Lluís Torres, Pere Cornella i Marc Fernández, a més dels també andorrans Tomàs Mijares i Pol Robert.