Cande Moreno fa el seu millor resultat en descens de Copa d’Europa: 19ª

Avui sí s’ha pogut celebrar el descens de la Copa d’Europa de velocitat a Passo San Pellegrino (Val di Fassa). Cande Moreno ha assolit el seu millor resultat en la competició continental i en aquesta disciplina, amb la 19ª posició.

L’esquiadora andorrana ha finalitzat 19ª, amb el dorsal 38, i amb un crono de 1.24.68, a 1.69 de la guanyadora, la suïssa Juliana Suter, que s’ha imposat amb 1.22.99. Moreno s’ha aproximat molt, a més, a la seva millor puntuació FIS: avui ha marcat 51.49, quan el seu millor registre en l’última llista de la FIS és 50.33.

Aquest és el millor resultat de Cande Moreno en la Copa d’Europa i en la disciplina de descens. Fins a la data, el seu millor havia estat la 21ª plaça a la Copa d’Europa de descens de Crans Montana (Suïssa), el 15 de febrer de 2020. En la disciplina de supergegant i també en Copa d’Europa havia assolit una 12ª posició al 2019 a St. Moritz.

Aquest resultat arriba després que l’esquiadora andorrana hagi estant lluitant per la recuperació física després dels problemes que va patir l’any passat i que la van tindre treballant al marge dels equips nacionals per intentar tornar de la millor manera possible. Aquesta temporada, Moreno ha començat amb “una preparació que ha anat de menys a més, i que ara està pagant de mica en mica amb resultats com el d’avui”, com ha manifestat el director d’alpí, Roger Vidosa.