Andorra i l'Àliga entren en la història: primer descens masculí de Copa del Món als Pirineus

La pista Àliga, situada al sector d'El Tarter de Grandvalira, ha acollit aquest dimecres 13 de març les primeres dues proves de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Andorra 2019: el Descens en homes i el de dones. La jornada ha permès a l'estació fer història, ja que és la primera vegada que els Pirineus acullen un descens masculí de Copa del Món, la prova reina de totes les disciplines d'esquí alpí.

Llegir més

Espectacle i innovació en la inauguració de les Finals de la Copa del Món

Andorra i la seva població s’han bolcat aquest dimarts al vespre amb la inauguració de les Finals de la Copa del Món Andorra 2019. L’epicentre de la cerimònia s’ha situat a la pista Avet de Soldeu, tot i que s’ha fet de manera paral·lela també a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. Unes 1.500 persones s’han congregat a les grades de la nova plataforma de Soldeu, a les que s’hi han sumat els centenars de persones que han volgut seguir l’acte des de la capital.

Llegir més

Es preveu una final de vertigen la Copa del Món de Descens

La segona jornada d'entrenaments oficials de la disciplina de Descens de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí Andorra 2019 ha estat marcada per una major confiança dels corredors i corredores, que han assolit velocitats més altes en el traçat de la pista Àliga d'El Tarter de Grandvalira de cara a donar el màxim de les seves capacitats en la gran final de dimecres.

Llegir més