Estevez se situa segona de la general de la Copa d’Europa en ser segona a Reiteralm 

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

La Copa d’Europa de boardercross té una doble cita a Reiteralm (Àustria), i a la primera, disputada avui, Maeva Estevez ha estat segona. D’aquesta manera, l’andorrana se situa segona de la general de la Copa d’Europa.

Cancel·lada la primera Copa d’Europa d’eslàlom d’Oberjoch, amb Rius i Esteve

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

L’estació alemanya d’Oberjoch havia d’acollir avui la primera cursa d’eslàlom de la Copa d’Europa, però el mal temps ha obligat a ajornar la cursa. A Oberjoch es troben Àlex Rius i Àxel Esteve.

Gabriel, 5è i millora de punts a l’eslàlom de Bad Wiessee

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

Avui s’ha disputat el segon eslàlom FIS de l’estació alemanya de Bad Wiessee, amb Bartumeu Gabriel 5è i amb millora de punts.

Esteve, 21è, i Vila 41ª a l’skiathlon dels Mundials

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

Avui s’ha disputat la primera cursa dels Campionats del Món d’esquí de fons amb representació andorrana a l’estació d’Oberstdorf, a Alemanya. Irineu Esteve ha estat 21è a la prova skiathlon, amb 15km clàssics i 15km patinadors, mentre que Carola Vila ha acabat 41ª en la mateixa prova femenina, amb 7,5 i 7,5km.

Estevez torna a la Copa d’Europa, on és tercera a la general

Divendres, 26 Febrer 2021

 

La Copa d’Europa de boardercross torna amb la doble cita de Reiteralm (Àustria). Maeva Estevez ha participat avui dels entrenaments oficials, per demà competir a la primera cita del cap de setmana.

Carola Vila i Irineu Esteve entren en acció als Mundials absoluts d’Oberstdorf

Divendres, 26 Febrer 2021

 

Demà dissabte torna la competició a l’esquí de fons i ho fa amb les primeres proves dels Campionats del Món d’Oberstdorf, a Alemanya, amb Carola Vila i Irineu Esteve.

Mijares, Gabriel i Cornella, l’equip d’Andorra als Mundials júniors

Divendres, 26 Febrer 2021

 

La pròxima setmana comencen els Campionats del Món júnior a Bansko (Bulgària), on la FAE estarà representada per Carla Mijares, Bartumeu Gabriel i Xavier Cornella.