Grandvalira acollirà l’any vinent les Finals de la Copa del Món de KL

Dijous, 30 Mai 2019

La FIS atorga també una Copa del Món i els Campionats del Món del 2021 a Grau Roig. La competició es disputarà a la pista Riberal, l’única homologada del sud d’Europa.

Els premiats del 2019

Dimecres, 22 Mai 2019

Avui s'ha celebrat la Gala de lliurament de premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2019 de totes les disciplines. La cita ha estat al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Balanç de la temporada d’esquí alpí 2018-2019

Dimecres, 15 Mai 2019

Avui s’ha celebrat a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, la roda de premsa de balanç de la temporada 2018-2019. En l’acte han participat, per part de la FAE, el seu president, Pepi Pintat, el director esportiu d’esquí alpí, Max Tissot, així com l’esquiador Joan Verdú. Per part de Crèdit Andorrà, l’acte ha estat conduit per Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà. 

Balanç positiu de la temporada de l’esquí de fons

Dilluns, 13 Mai 2019

Avui s’ha celebrat a la seu d’Andbank la roda de premsa de balanç de la temporada de l’equip d’esquí de fons, amb la presència de l’equip al complet, amb Irineu Esteve i Carola Vila, els tècnics Joan Erola i Laura Orgué, així com el president de la FAE, Pepi Pintat. També han assistit a l’acte Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País, i Anna Olsina, de Direcció de Negoci d’Andbank.

Canvis a l’organigrama tècnic-esportiu de la FAE

Dijous, 02 Mai 2019

Avui s’ha presentat oficialment la nova organització tècnica-esportiva de la Federació Andorrana d’Esquí. 

Entrenaments de qualitat a Ordino Arcalís

Dijous, 02 Mai 2019

 

Els equips FAE i tecnificats dels esquí clubs entrenen a Ordino Arcalís aprofitant les bones condicions de la neu.

Esteve guanya l’eslàlom FIS de Soldeu

Dijous, 11 abril 2019

Avui s’ha disputat a Grandvalira un eslàlom FIS amb victòria per a Àxel Esteve, i segona posició per a Xavi Salvadores.