Vargas, 24è al supergegant de la Nor-Am Cup

Dissabte, 14 Desembre 2019

 

Ahir a la nit (hora andorrana) es va disputar l’última de les proves de velocitat previstes a Lake Louise (Canadà). Va ser el supergegant, amb Matías Vargas en la 24ª posició.

Vila puja al podi en els 5km clàssics FIS d’Arvieux

Divendres, 13 Desembre 2019

 

 

Carola Vila ha disputat avui una primera cursa a l’estació francesa d’Arvieux. La fondista andorrana ha estat 3ª i, així, ha pujat al podi de la cursa FIS de 5km clàssics.

Courrieu, 21è i Vargas 22è al segon descens Nor-Am de Lake Louise

Divendres, 13 Desembre 2019

 

Kevin Courrieu i Matías Vargas van disputar ahir a la nit (hora andorrana) el segon descens de la Nor-Am Cup que se celebra a Lake Louise (Canadà). 

0.03, el temps que ha deixat fora de les Finals de la Copa del Món de Montafon a Lluís Marín

Dijous, 12 Desembre 2019

 

Avui ha començat la temporada de Copa del Món de boardercross per al surfista de neu Lluís Marín. L’andorrà no ha pogut classificar-se per a les finals de la cita de Montafon (Àustria), on s’ha quedat fora per només 0.03 en la 33ª posició. 

Vargas, 21è i Courrieu 25è al descens Nor-Am de Lake Louise

Dijous, 12 Desembre 2019

 

A Lake Louise (Canadà), Matías Vargas i Kevin Courrieu han disputat el descens de la Nor-Am Cup. Vargas ha estat 21è i Courrieu 25è.

Moreno, out al segon supergegant de Saint Moritz

Dimecres, 11 Desembre 2019

 

Avui s’ha disputat a l’estació suïssa de Saint Moritz la segona prova de la Copa d’Europa de supergegant. Cande Moreno no ha pogut completar la cursa.

Vargas, 20è al segon entrenament de descens a Lake Louise

Dimecres, 11 Desembre 2019

 

A Lake Louise (Canadà), Matías Vargas i Kevin Courrieu estan en la lluita per la Nor-Am Cup de descens. Ahir a la nit es va disputar la segona jornada d’entrenament.