L’Andorra Freestyle Club assoleix diversos podis al Trofeu KSB Grau Roig

L’Andorra Freestyle Club (AFC) va participar el passat cap de setmana a l’última competició de la temporada, al Trofeu KSB Grau Roig, i ho va fer amb diferents podis en diverses categories. L’AFC va comptar amb 24 participants.

L’snowpark va rebre aquesta competició amb unes bones condicions i una neu que va aguantar el transcurs de la cita esportiva. “Estem contents dels nostres riders”, han manifestat des del club andorrà, que consideren que és en competicions com aquestes “on es veu la feina que han fet durant tota la temporada”.

En snowboard, en categoria absoluta es va imposar Nerea Fernández, que també va ser la guanyadora en la categoria U17. En U13, Loui Lemarigner va acabar en la tercera posició.

En esquí, en categoria absoluta Henry O’Meara va ser segon, mentre que tercer va acabar Alex Ackermans. En U15, la victòria va ser per a Martin Cantelli, amb Àlex Rojas segon i Nil Richomme tercer. A més, l’AFC també va tenir podis en categories inferiors: en U11, Marc Lorente, mentre que en U9 Yaro Comte i Leo Sierra van ser primer i segon, respectivament.