Jordina Caminal, 36ª al descens de la Copa d’Europa de Kvitfjell

Jordina Caminal ha disputat avui el descens de les Finals de la Copa d’Europa de velocitat, que es disputen a Kvitfjell, a Noruega. L’andorrana ha estat la 36.

Nadia Delago (Itàlia) ha estat la campiona amb 1.23.33, mentre que el crono de Caminal ha estat 1.26.65, a 3.35 de Delago, i a només 0.89 de la 30ª posició que dona accés als punts de Copa d’Europa. 

Demà, supergegant amb Caminal portant el dorsal 48. La cursa comença a les 9:30h.

Jordina Caminal, esquiadora: “No estic decebuda però tampoc estic contenta. M’he quedat amb una sensació una mica agredolça perquè he esquiat bé, estic esquiant bé, crec que he millorat des de l’inici de temporada, però em falta anar ràpid, em falta anar a buscar la velocitat, i això fa la diferència”.

Carla Mijares, DNF quan estava al top5 a Pozza di Fassa

A Pozza di Fassa Carla Mijares competia avui al segon eslàlom, corresponent al Nacional d’Estònia, però l’andorrana no ha pogut completar la primera mànega tot i que estava fent una molt bona baixada, amb el cinquè temps al primer sector, i el tercer temps tant al segon com al tercer sector. Malauradament, ha quedat fora abans d’arribar a meta.

FOTO: Agence Zoom