Punts de Copa d’Europa per a Esteve i Cornella a l’eslàlom de Hafjell

Àxel Esteve i Xavier Cornella han tancat avui el circuit de la Copa d’Europa amb l’eslàlom de Hafjell (Noruega) on han pogut aconseguir punts de Copa d’Europa. Esteve ha estat 28è i Cornella 29è.

Àxel Esteve, que sortia amb el dorsal 50, ha marcat un crono final de 1.37.08, a 3.73 del guanyador, el finlandès Eduard Hallberg (1.33.36), i ha sumat avui 3 punts de Copa d’Europa que s’afegeixen als 10 i als 2 que va sumar al gener a les dues curses de Berchtesgaden, quan va ser 21è i 29è respectivament. Aixií, aquesta temporada Esteve ha msumat 15 punts de Copa d’Europa, quan l’any passat va sumar-ne 2.

A la cursa, Esteve feia el 32è temps a la primera mànega, i a la segona aconseguia millorar quatre posicions fer finalitzar en una 28ª plaça que li ha atorgat aquests 3 punts EC que sumen als de les anteriors carreres.

Per la seva part, Xavier Cornella, que avui sortia amb el dorsal 71, ha sumat avui els seus primers punts de Copa d’Europa. Han estat 2 punts molt treballats en un dia per demostrar un bon esquí. El seu crono final ha estat de 1.37.17, per ser el 29è de cursa a 3.81 del guanyador i a 0.08 del seu company d’equip, Àxel Esteve. A la primera mànega, Cornella marcava el 35è crono, i a la segona recuperava sis posicions per ser 29è finalment. 

L’equip ara viatja cap a Trysil (Noruega), on dimarts disputarà l’eslàlom corresponent als Nacionals de Dinamarca. Demà dilluns tindran allà una sessió d’entrenament.

Greg Ribotto, entrenador: “Primera mànega bona pels dos, amb algunes errades però han estat errades perquè estaven atacant, intentant coses i amb una bona actitud. A la segona, òbviament, sortint després dels 30 primers, estava una mica marcat i no es podia fer molt més. Han fet el que havien de fer”.

FOTO: FAE