Gina del Rio, 6ª als 10km individuals de la Copa d’Europa, on ha estat campiona en la general júnior

Gina del Rio tancava avui la Copa d’Europa FESA Cup, i la temporada, amb la cursa de 10km júniors individual en lliure de Dobbiaco. L’andorrana avui ha estat 6ª i marxa de la competició com a campiona continental.

La fondista de la FAE ha sumat aquesta temporada cinc victòries en la Copa d’Europa i 8 segones places. Avui, a la cursa que tancava la temporada i sense res en joc perquè ja tenia assegurat fa setmanes el títol de campiona d’Europa, ha estat 6ª als 10km individuals.

Del Rio ha fet un temps de 26.09,8, amb +38,1 de la guanyadora, que avui ha estat la italiana Beatrice Laurent amb 25.31,7. El podi l’han completat la francesa Margot Tirloy (+17,9) i la italiana Iris de Martin Pinter (+23,6).

Guanyadora de la Copa d’Europa

L’esportista andorrana ha tancat la temporada com a campiona d’Europa júnior, títol que ja es va assegurar fa unes setmanes. Ahir a l’sprint de Dobbiaco va ser segona, i avui sisena, amb la qual cosa ha tancat el cap de setmana i la competició amb un total de 1140 punts en la classificació general. Així, ha estat líder i guanyadora indiscutible. Segona a la general ha acabat la italiana De Martin, amb 840 punts, mentre que tercera ha finalitzat l’alemanya Charlotte Boehme amb 747.

FOTO: FAE