Verdú: “És una pista no excessivament difícil però és bastant llarga i físicament serà dura”

Joan Verdú disputa aquest dissabte l’última cita de la Copa del Món de gegant. Serà a Saalbach (Àustria) amb la cursa corresponent a les Finals.

L’andorrà ha realitzat avui una sessió d’entrenament suau en pista, amb dues baixades i una última sessió d’activació física a la tarda. L’andorrà se sent recuperat i amb ganes per donar-ho tot demà a Saalbach. La primera mànega serà a les 9:00h i la segona a les 12:00h.

Joan Verdú, esquiador: “Afortunadament ja estic molt millor de l’esquena. Ha estat un mes difícil, físicament i també mentalment perquè no he pogut córrer les últimes proves del campionat, sabent que estava a molt bon nivell. Això fa mal, perquè crec que podia fer bones carreres i era una bona oportunitat per seguir sumant punts. Però, la bona notícia és que ara he estat entrenant amb normalitat. Ara em sento bé, preparat, podré córrer en condicions òptimes per poder rematar una temporada amb alts i baixos, i complicada en certs moments, però molt èpica en resum”.

“Aquesta última setmana hem estat entrenant a Reiteralm, un bloc de preparació física i també d’entrenament a pista, sobretot dos dies de bastant intensitat on he pogut tornar a l’entrenament normal amb intensitat i diverses mànegues que m’han anat molt bé per tornar a agafar el feeling.

“Conec la pista, a més aquest hivern vam poder esquiar un parell de dies aquí, així que la tinc bastant en ment. És una pista no excessivament difícil però és bastant llarga i físicament serà dura, i donen una mica de pluja. Així que, sabem que probablement ens trobarem condicions de neu una miqueta diferents al que estem acostumats, i és per això que els últims entrenaments els hem treballat específicament en aquestes condicions, ficant sal i intentant similar al màxim les condicions que ens podrem trobar. És una condició que m’adapto bé, m’agrada, i demà serà un dia per donar gas i intentar rematar”.