Àlvar Calvo, 33è al gegant que tanca les curses FIS de Soldeu

La pista Avet de Soldeu ha acollit avui l’últim gegant FIS, amb victòria dels francesos Leo Coppel en homes i Cloe Merloz en dones. El millor andorrà ha estat Àlvar Calvo, 33è.

Calvo ha finalitzat 33è amb el dorsal 46 i després d’una segona mànega en què ha remuntat 11 posicions. A la primera finalitzava 44è, però a la segona aconseguia millorar prestacions per situar-se, finalment, 33è. Martí Font, per la seva part, ha acabat 43è amb el dorsal 78, i després de ser 66è a la primera mànega, mentre que Salvador Cornella (dorsal 81), que a la primera era 62è, finalment ha estat 44è. Igualment, Martí Llort, que corria amb el dorsal 85), ha estat 48è sent a la primera 69è. També ha finalitzat l’andorrà Marc Delgado, en la 51ª posició.

No han completat la segona mànega Àlex Rius i Marc Fernández, que a la primera se situaven 24è i 50è, respectivamet. A la primera mànega han quedat fora Pirmin Estruga, Nico Daban i Pere Cornella, a més de Jan Torres.

El podi en homes ha estat ple per l’equip francès amb Leo Coppel primer, Lio Baraldi segon, i Nash Huot-Marchand tercer.

En dones, victòria per a la francesa Cloe Merloz, seguida de les seves compatriotes Jessica Murtagh, segona, i Pauline Simond, tercera. L’andorrana Emma Ledesma ha estat 30ª, mentre que Fiona Pou no ha completat la primera mànega.