Carola Vila posa el seu punt de mira en la pròxima temporada

Després d’un curs complicat per a Carola Vila, la fondista té el punt de mira posat en la pròxima temporada. Vila va deixar de competir al mes de gener per cansament físic i mental, i finalment, conjuntament amb el cos tècnic i la FAE, es va decidir que un descans de llarga durada era el millor camí. Passat aquest temps, l’andorrana pensa en l’inici de la pretemporada, previst pel mes de maig.

Carola Vila va competir fins a meitat de temporada però al mes de gener es va prendre la decisió de parar. La fondista acumulava fatiga i sensacions dolentes que no la permetien avançar en la seva progressió esportiva. Així, després de diverses proves es va diagnosticar el problema com a síndrome de dèficit energètic, i es va decidir que una pausa era necessària, la qual cosa es va fer efectiva a partir del gener.

“Es tractava de molts factors junts que em van afectar, com sobre entrenament, fatiga mental, i per això vam decidir fer una aturada”, ha explicat Vila, que ja ha tornat a posar-se els esquís i que té la mirada posada ara al maig, per l’inici de la preparació de pretemporada. “La meva idea és iniciar la pretemporada”, ha afirmat Vila, que en qualsevol cas vol “agrair a la Federació i a tots els espònsors el suport que m’han donat en tot moment”.