Àlex Rius, al top10 al primer gegant FIS de Soldeu

Avui s’ha disputat el primer gegant FIS a la pista Avet, amb Àlex Rius al top 10 en una cursa guanyada en homes i dones pels representants andorrans: Leo Coppel i Axelle Chevrier.

En categoria masculina, Àlex Rius, amb el dorsal 18, ha estat al top10 amb la 7ª posició. El seu crono final ha estat a 2.75 del guanyador, el francès Leo Coppel. L’andorrà acabava la primera mànega amb el 9è temps, però a la segona feia una 5ª posició que li permetia millorar places fins la 7ª definitiva.

Així mateix, l’EEBE U19 ha tingut molta presència també. Pirmin Estruga ha acabat 25è amb el dorsal 79, mentre que Martí Llort (82) ha estat 30è, Salvador Cornella (78) ha finalitzat 33è i Nico Daban (88) ha estat 38è. A la segona mànega no han acabat Maià Font, que era 30è a la primera, Maià Font, que havia estat 56è a la primera, Marc Fernández, que era 57è, i Antoni Bea. A la primera mànega no han acabat Eric Ebri i Pere Cornella, a més dels andorrans Jan Torres, Marc Delgado i Cerni Gil.

En categoria femenina, el podi ha estat per a les franceses Axelle Chevrier, primera, Cloe Merloz, segona, i Louison Accambray, tercera. L’andorrana Emma Ledesma ha acabat 25ª, quan sortia amb el dorsal 51.

Demà es disputa un segon gegant, també a la pista Avet. 

FOTO: FAE