Jordina Caminal, 47ª al supergegant, a només 0.86 dels punts de Copa d’Europa

Jordina Caminal ha tornat avui a competir i ho ha fet a la Copa d’Europa de supergegant de Sarntal (Itàlia). L’andorrana s’ha quedat a menys d’un segon de puntuar en EC.

L’esquiadora, que sortia amb el dorsal 60, ha estat avui 47è amb un temps de 1.16.02, a 3.26 de la guanyadora, la italiana Asja Zenere, que s’ha imposat amb 1.12.76. Avui el tall dels punts l’ha marcat la francesa Axelle Chevrier, 30ª amb 1.15.16. És a dir, que avui Caminal ha acabat a 0.86 de poder puntuar a la Copa d’Europa.

Caminal marcava el 57è temps al primer sector, el 54è al segon i millorava a l’últim amb el 35è crono. 

Demà es disputa un segon supergegant EC a aquesta mateixa estació, tot i que estarà condicionat tot pel temps, ja que la previsió és de neu a la zona per a aquesta nit.

Jordina Caminal, esquiadora: “He esquiat bé, estic contenta amb el meu esquí, però em fa molta ràbia perquè avui la pista s’ha transformat molt. Era molt diferent de les primeres a mi. He esquiat bé, però no avançava. Per una part estic contenta perquè he tornat a retrobar sensacions d’inici de temporada, però per altra em fa molta ràbia perquè les condicions no han estat les mateixes per totes”.

FOTO: Nil Louna / Agence Zoom