Àxel Esteve i Xavier Cornella, a les Copes d’Europa de Suècia i les finals de Noruega 

L’equip nacional masculí ja té tancat el seu pròxim calendari. Àxel Esteve i Xavier Cornella seran finalment els qui competiran a les últimes Copes d’Europa. Primer a Suècia, i després a les finals continentals, a Noruega.

El 5 de març, Esteve i Cornella, juntament amb el tècnic Greg Ribotto, viatgen a Suècia per competir a les dues Copes d’Europa. Aquesta doble cita continental serà a Klaeppen, els dies 10 i 11 de març. Els dies previs, l’equip entrenarà al país escandinau.

Després, Esteve i Cornella continuaran entrenant per preparar la següent cita, que seran les finals de la Copa d’Europa, que en aquest cas es disputen a Hafjell (Noruega), el dia 16 en eslàlom. Per acabar, tindran una última cursa, en aquest cas campionat nacional d’eslàlom noruec, a Trysil, el 19 de març.

Per la seva part, Àlex Rius continuarà amb els entrenaments a casa per competir, primer, els dies 4 i 5 als gegants FIS de Font Romeu, i després a les curses FIS de Soldeu, del 8 a l’11 de març -8 i 9 gegants FIS, 10 i 11 eslàloms FIS-. També serà als Campionats d’Espanya -25 al 28 de març a Formigal-, i als Nacionals d’Andorra -30 i 31 de març.

FOTO: Origami / Òscar Rius