L’Andorra Freestyle Club competeix a la FIS de Port-Ainé i suma podis i una molt bona experiència per la base

L’Andorra Freestyle Club es va desplaçar el cap de setmana a Port-Ainé per competir a les curses FIS d’snowboard i freeski. Va ser un cap de setmana molt profitós amb alguns podis i sobretot amb una experiència molt bona per a molts dels joves esportistes que competien per primera vegada fora d’Andorra.

En la jornada de dissabte, Nerea Fernández va aconseguir la victòria en snowboard, cursa en què Èlia Pascuet va acabar segona. Pel que fa al freeski, Henry O’Meara va ser quart, mentre que Alex Ackermans va acabar 5è, Max Royo 6è, Loek Van Oel 7è i Àlex Rojas 10e.

El diumenge va ser una jornada amb la presència dels membres de l’equip des dels U7 als U13, amb un total de 14 inscrits del club andorrà. Nil Beltran va ser quart, mentre que Quim Diumenjó va ser 5è. 

Ha estat un cap de setmana molt profitós en què molts dels joves membres de l’Andorra Freestyle Club han pogut viure en primera persona una competició FIS fora d’Andorra. Segons han explicat des del club, els joves riders van fer “bones rondes i actitud de tots els participants de l’AFC”. “Per a molts era la seva primera competició i sortida amb el club fora d’Andorra i van estar a l’alçada”.