Verdú serà als Estats Units per les Copes del Món de Palisades Tahoe i Aspen

Tres són les Copes del Món que Joan Verdú disputarà a Estats Units en les pròximes setmanes. Una, la primera, a Palisades Tahoe (Califòrnia), i les dues següents a Aspen (Colorado). Aquesta és setmana de preparatius per iniciar el viatge els pròxims dies.

L’equip viatjarà en un primer grup amb part de l’staff tècnic divendres dia 16, mentre que Joan Verdú inicia el viatge el dia 18, diumenge. Als Estats Units, l’andorrà entrenarà en dos blocs per mantenir el seu estat de forma, el qual segueix sent molt bo segons han explicat des del cos tècnic.

La Copa del Món de gegant té tres cites als Estats Units. La primera, una cursa només a Palisades Tahoe, el dissabte 24 de febrer. Aquesta serà a les 19:00h la primera mànega i a les 22:00h la segona, en horari europeu. 

La segona cita serà més a Colorado, a l’estació d’Aspen, on hi ha previstes dues Copes del Món: la primera, el dia 1 de març, divendres, i la segona el dia 2, dissabte. Les dues amb la primera mànega a les 18:00h i la segona a les 21:00h, en horari europeu.

FOTO: Agence Zoom