Puig arrisca per lluitar pel podi però no acaba la segona mànega de l’eslàlom de Sapporo

Aquesta passada matinada -horari andorrà- Roger Puig ha reprès la competició a la Copa del Món de Sapporo (Japó), amb un primer eslàlom en què l’andorrà no ha finalitzat quan lluitava per estar entre els primers. A la segona mànega, ha sortit a per totes i no ha pogut acabar.

Roger Puig està demostrant un bon esquí, però avui no ha pogut completar l’eslàlom de la Copa del Món de Sapporo que, després d’una jornada de descans, s’ha reprès amb el primer dels tres eslàloms previstos.

Puig ha estat a la lluita durant tota la cursa. A la primera mànega ha esquiat molt bé i s’ha situat 6è, quan fins i tot al segon parcial de la baixada marcava el quart temps. A la segona mànega, amb l’opció de fer podi a les mans, ha sortit a per totes per buscar estar entre els tres primers. Estava esquiant molt bé però al final del mur s’ha sortit. Al primer parcial havia marcat molt bon crono i, de fet, just el que anava just al davant d’ell ha acabat tercer.

Demà i demà passat, dos eslàloms més per completar aquesta cita japonesa de la Copa del Món. L’equip els farà front amb totes les ganes per treure’s l’espina d’avui.