Reconeixement dels nens i nenes del NEC La Rabassa a Gina del Rio

Aquest diumenge Gina del Rio ha viscut un dia molt especial. L’andorrana ha rebut l’homenatge dels nens i nenes del Nòrdic Esquí Club la Rabassa.

Dins de la Festa del Nòrdic que ha tingut lloc a la Rabassa, els nens i nenes del Nòrdic Esquí Club la Rabassa (NEC) han homenatjat a Del Rio per les seves tres medalles (or, plata i bronze) aconseguides al passat Campionat del Món júnior de Planica (Eslovènia).

A l’acte, al qual ha assistit el secretari de la FAE, Lluís Ruiz, han estat presents el cònsol major lauredià, Cerni Cairat, i els representants de Naturland. Gina del Rio ha rebut l’estima de tota la família de l’esquí de fons, passant per un passadís sota els esquís que han format els joves esquiadors i esquiadores de la base andorrana.

Del Rio, que s’ha mostrat molt emocionada, ha signat  autògrafs a tots els nens i nenes que li ho han demanat i s’ha fet fotografies amb ells i elles. Un record fantàstic per la canalla que veu a l’esportista andorrana el seu referent.

A l’acte també ha estat present Irineu Esteve, a més de la directora de la secció d’esquí de fons de la FAE, Laura Orgué, així com Joan Erola, el seu predecessor.