Verdú, DNF a la WC de Bansko “per un mini error” però motivat per “seguir apuntant ben alt”

Joan Verdú ha disputat avui el gegant de la Copa del Món de Bansko. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 14 i que s’estava situant entre els millors a la primera mànega, no ha pogut completar aquesta primera baixada.

Verdú estava competint a un nivell altíssim. Amb el dorsal 14, l’andorrà se situava amb el 6è temps amb +0.17 al primer sector, mentre que al segon aconseguia guanyar temps i marcar fins i tot el millor crono amb -0.30. Però, una mica més tard cometia un “mini error” que el va deixar fora en perdre el ritme i la porta següent.

Ara Verdú té en el seu calendari la gira nord-americana, primer amb el gegant de Palisades Tahoe el 24 de febrer, i després Aspen el 1 i 2 de març, dos gegants. A partir d’aquí, restaran per disputar les cites de Kranjska Gora, a Eslovènia (9 de març), i les Finals de Saalbach, a Àustria (16 de març).

Joan Verdú, esquiador: “Una gran llàstima avui. No he pogut acabar la primera mànega. Estava esquiant molt, molt fort. Avui tenia un objectiu i els que em coneixeu sabeu que ara mateix per com estic esquiant no em conformo amb un resultat normal, sinó que apuntava molt amunt. He sortit a per totes, hem notava bé, però un mini, mini error m’ha deixat ràpid fora de carrera. Una pena però em quedo amb tot el positiu. Hi ha molta cosa a analitzar, estem treballant molt bé, estem en un línia que ja ens hagués agradat somiar-hi en el passat, així que tranquil i a seguir treballant fort i somiant ben amunt i apuntant ben alt”.