Vargas, top10 al supergegant FIS de Chatel

 

Avui l'estació francesa de Chatel ha acollit un primer supergegant FIS, amb quatre esquiadors de la FAE. El més destacat ha estat Matías Vargas, que ha finalitzat en la 9ª posició.

Vargas, que competia amb el dorsal 19, ha entrat en el top10 amb la 9ª posició i dins del marge d'un segon respecte al guanyador, el suís Lukas Zippert, que s'ha imposat amb 1.01.95, mentre que Vargas ha marcat 1.02.91, això és +0.96. El temps de l'esquiador andorrà s'ha quedat a només 0.32 del podi.

Així mateix, Robert Ferrari, amb el dorsal 53, ha acabat 49è amb 1.05.69, a 3.74, mentre que Lluís Torres, amb el dorsal 74, ha estat 67è amb 1.06.41, a 4.46 del guanyador. Marc Fernández, per últim, no ha pogut completar la cursa.

Sobre els corredors EEBE, el seu entrenador, Xoque Bellsolà, ha explicat: Era un super molt ràpid, els joves s'han comportat bé. El Robert fa una bona carrera tot i que en un revolt perd molta velocitat, però fa punts FIS i fa una primera nota per sota del que tenia. Lluís igual, es queda amb ganes de més. La cursa l'ha dominat i farà punts també. Marc anava molt bé dalt, però en una porta clau on hi ha hagut molts abandonaments, se surt. Demà tornarà a provar. Primera cursa de velocitat de la temporada i bona per agafar rodatge".

Demà, Chatel acull un segon supergegant FIS.