Verdú guanya el supergegant FIS de Zinal 

Joan Verdú, després de vèncer ahir al gegant de Veysonnaz, avui ha tornat a guanyar al supergegant FIS de Zinal. Matías Vargas també ha corregut, finalitzant en la 14ª posició. Han competit més de 120 esquiadors.

L’esquiador andorrà ha marcat un crono de 1.00.46 per imposar-se a la cursa. Segon ha estat el francès Adrien Fresquet, amb 1.00.59, amb +0.13, mentre que ha acabat tercer el suís Lukas Zippert, amb 1.00.99, amb +0.53.

Igualment, a la cursa ha competit Matías Vargas, que ha finalitzat en la 14ª posició amb un crono de 1.01.81, a 1.35 del millor temps.

Després d’aquest supergegant s’ha disputat una mànega d’eslàlom per completar la supercombinada dels Nacionals de Suïssa. En aquesta mànega, Verdú s’ha quedat fora a una porta del final, mentre que Vargas ha finalitzat amb un parcial de 50.29, que han sumat un total en la supercombinada de 1.52.10, a 6.49 del vencedor, que en aquest cas ha estat el suís Reto Maechler, amb 1.45.61

Demà es disputa un segon supergegant, en aquest cas corresponent als Nacionals suïssos, a la mateixa estació.

Joan Verdú, esquiador: “Només havia pogut fer un dia d’entrenament de supergegant, la setmana passada. Tot i això, he esquiat molt bé avui. Era un supergegant molt tècnic, més aviat tipus un gegant i des del principi m’he notat molt bé i he fet una mànega neta, sense errades, ben esquiat. Pel que fa a l’eslàlom, feia dos anys que no em ficava uns esquís d’eslàlom, i ha sigut més bé per intentar gaudir de la mànega, però era un eslàlom difícil i m’he sortit a una porta del final. El més important era el supergegant, que em permetrà baixar els punts que tenia, que amb la lesió m’havien pujat molt. Demà, l’últim supergegant abans de tornar a casa”.