Verdú s’imposa al gegant dels Nacionals de Liechtenstein

Joan Verdú havia avisat el dia d’abans gegant FIS de Veysonnaz, i avui ha confirmat que està en un bon estat de forma. Si ahir no podia finalitzar la segona mànega quan havia marcat el quart temps a la primera, avui ha aconseguit la victòria en una cursa en què en la primera mànega feia el segon millor temps, i en la segona s’imposava amb el millor registre.

El gegant d’avui, corresponent als Nacionals de Liechtenstein disputats a Veysonnaz (Suïssa), ha coronat Verdú amb un temps de 2.24.59. El segon classificat ha estat el suís Livio Simonet, amb +0.17 i que en la primera mànega havia fet el millor temps de cursa amb 1.12.96, pels 1.13.52 (+0.56) de Verdú. En tercera posició en el podi ha acabat el també suís Nick Spoerri, amb 2.24.76, amb +0.87 respecte a l’esquiador andorrà.

Tot i la victòria, avui Verdú no ha pogut millorar punts FIS. La cursa li ha donat 27.29, quan en l’11ª i última llista de la FIS en té 25.04.

Després d’aquestes carreres a Veysonnaz, Verdú correrà demà un supergegant a Zinal. Igualment, Àlex Rius serà demà i divendres a Val di Fassa, on es disputen dos eslàloms de la Copa d’Europa masculina.

Joan Verdú, esquiador: “Avui victòria al gegant de Veysonnaz. Estic molt content de com he estat esquiant aquests dies. Això confirma que estic en un bon estat de forma. La carrera ha estat amb una primera mànega correcta i una molt bona segona que m’ha permès ficar-me primer. Seguim treballant a tope i confirmant que estic en bona forma i molt motivat pel que m’espera”.