Vargas, 60è al segon descens de Copa d’Europa de Santa Caterina

Matías Vargas ha competit avui en l’últim descens de la Copa d’Europa de Santa Caterina (Itàlia). L’andorrà ha finalitzat el 60è.

Vargas ha marcat un temps de 1.07.35, a 3.53 del guanyador de la cursa, que ha estat l’austríac Clemens Nocker amb 1.03.82.

La pròxima cita de Matías Vargas serà els pròxims dies 21 i 22 de desembre, al supergegant de la Copa d’Europa d’Altenmarkt.

Per altra part, l’equip de velocitat femení ha tornat a Andorra. L’esquiadora Cande Moreno, així com l’skiman Pablo Vallina, han donat positiu per COVID-19 tot i les mesures constants de precaució que es duen a terme per a tots els equips que surten a l’exterior del Principat. 

Els dos es troben bé en aquest procés inicial. Tot l’equip gaudarà una quarantena de deu dies. El fisioterapeuta Pol Ferrer i l’entrenador Dejan Poljansek romandran confinats i en estudi per precaució, tot i haver donat negatiu.

Amb aquesta situació, l’andorrana no competirà a la Copa del Món de supergegant de Val d’Isère (França), que estava prevista del 16 al 20 de desembre. Moreno tornarà a la competició a partir del mes de gener, en curses encara per determinar, donades les circumstàncies d’anul·lacions constants i canvis en el calendari.