Santi López debuta com a Delegat Tècnic a la WC de Val d’Isère

 

Santi López ja exerceix de director tècnic a la Copa del Món. El tècnic andorrà és a la Copa del Món de Val d’Isère, on està en les curses de descens i supergegant.

Aquesta ha estat la primera vegada que López ha actuat com a DT en una Copa del Món. L’andorrà s’havia exercitat com a tal en curses FIS, Copes d’Europa i als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Lausana aquest 2020.

Entre les funcions de López, ha d’assistir al director de la Copa del Món, Markus Waldner, supervisar el desenvolupament de la competició i vetllar pel compliment dels reglaments internacionals de les proves.

Cal recordar que Santi López, a més, és el nou Cap de Cursa de les ja designades Finals de la Copa del Món Andorra 2023. López substitueix a Jordi Pujol, actual coordinador de la Copa Continental i Copa d’Europa femenina de la FIS.

La Copa del Món a Val d’Isère és un dels grans clàssics del circuit. L’estació dels Alps rep històricament des del 1968 els millors esquiadors i esquiadores del món. De fet, és una de les cites tradicionals al calendari i, probablement la de més prestigi entre les estacions franceses que participen habitualment a l’esdeveniment.