Esteve cau, trenca un esquí, remunta 47 places i es queda a dos segons dels punts a Falun

 

Avui s’ha disputat una nova prova de la Copa del Món, amb la presència d’Irineu Esteve en els 15km en mass start. L’andorrà ha acabat 33è en una cursa amb molta mala sort però on ha demostrat el seu nivell remuntant fins a 47 places. Finalment s’ha quedat a les portes dels punts de Copa del Món, a 2” de la 30ª plaça.

Esteve es movia en posicions còmodes en la cursa quan en el quilòmetre i mig aproximadament ha patir una caiguda per culpa d’un altre fondista. Com a conseqüència d’això, l’andorrà ha trencat l’esquí, i tot i que el canvi de material ha estat ràpid per part de l’equip, Esteve ha reiniciat la cursa últim, és a dir 80è. 

A partir d’aquí ha començat una remuntada espectacular del fondista de la FAE, que ha començat a recuperar terreny a cada quilòmetre que passava. Finalment, la cursa ha acabat amb Esteve 33è, és a dir que ha remuntat 47 places. L’andorrà, a més, ha acabat a només 2 segons de la 30ª posició que donava accés als punts de la Copa del Món.

Esteve ha completat la cursa amb un temps de 34.57,1, a 1.46,8 del guanyador, el rus Alexander Bolshunov (33.10,3), i a 2 segons de la 30ª plaça que ha ocupat l’italià Francesco De Fabiani, amb +1.44.4.