Carola Vila, 18ª als 7,5km patinadors de la Copa d’Europa de Tarvisio

 

Avui s’ha disputat a Tarvisio (Itàlia) la segona prova de la Copa d’Europa femenina i masculina, amb Carola Vila en la categoria absoluta i Quim Grioche en la júnior. Vila ha aconseguit la 18ª posició en els 7,5km patinadors, mentre que Grioche ha estat 57è en els 10km patinadors.

Carola Vila, que ahir era 17ª en aquesta cita italiana de la Copa d’Europa, avui en la segona jornada es mantenia dintre de la seva regularitat en finalitzar els 7,5km patinadors en la 18ª plaça. L’andorrana ha arribat a meta amb 20.51,4, a 1.14,3 de la guanyadora, la italiana Elisa Brocard (19.37,1). L’andorrana, que es movia entre les 15-17 primeres, ha caigut en la part final i ha perdut alguna posició que l’han deixat, finalment, en la 18ª posició.

Pel que fa a la prova júnior masculina, Grioche ha estat 57è a 4.40,2 del vencedor, l’italià Davide Graz.

Laura Orgué, entrenadora: “Ha sigut una bona cursa de Carola. Estem sent regulars tota la temporada, mantenint bones diferències de temps respecte a les primeres. Ella avui s’ha trobat una mica més cansada que ahir físicament, però igualment ha rendit molt bé. Ha tingut una petita caiguda al final que li ha fet perdre possiblement un parell de posicions”.